Ons bedrijf . . . .

Las- en constructiebedrijf H. Gruijs Montage, kan veel voor u betekenen als het gaat om las- en montagewerk.

Wij zijn gespecialiseerd in de levering en montage van:

  • staalconstructies
  • trappen
  • hekken
  • leuning- en leidingwerk in staal en rvs.

Klik hier boven in het menu om een indruk van onze activiteiten te krijgen.
Wij ontvangen graag uw reacties, vragen of commentaar; bijvoorbeeld via onze contactpagina. Maar uiteraard kunt u ook contact met ons zoeken middels bovenstaand telefoonnummer.

Sinds de start van ons bedrijf zijn wij uitgegroeid tot een onderneming die in samenwerking met zijn toeleveranciers en in een goed uitgeruste eigen werkplaats in staat is een kwalitatief hoogwaardig stuk werk af te leveren en te monteren.

Al ons personeel is in het bezit van een VCA certificaat. Dit wil zeggen dat bij werkzaamheden zowel in de werkplaats alsmede op locatie, milieu, veiligheid en hygiŰne hoog in het vaandel staan.

Ook hebben wij gecertificeerd personeel voor heftruck en hoogwerker.

Op deze site willen wij u een indruk geven van het bedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen. Daartoe geven wij voorbeelden van enkele projecten betreffende: leidingwerk, constructies, trappen, hekwerk en leuningen weer, welke onlangs gerealiseerd zijn.

Al deze onderwerpen worden ge´llustreerd aan de hand van foto's van eigen projecten.

CONTACT:

Voor meer informatie kunt u e-mailcontact met ons opnemen of online het formulier invullen. Maar natuurlijk kunt u ons ook gewoon even bellen: 075 - 771 39 05

Wij zijn aangesloten bij de Metaalunie.

omhoog

eXTReMe Tracker